Välkommen

 

”-Med Alexandertekniken har jag fått redskap att lära känna min kropp i dess helhet och den möjligheten är verkligen unik. Alexanderteknik är en investering i dig själv som betalar tillbaka med bättre hållning, hälsa och arbetsförmåga samt en underbar känsla av att känna sig själv!”  

 

”-Alexander’s concept of gently ’inhibiting’ harmful physical habits, creates a hyper-awareness of both the body and the mind. I found, having practiced Alexander Technique for a while, that I was able to concentrate better at all times, with a more peaceful, relaxed and focused mind. It became much more a way of living than just a therapy I attended once a week”.

 

Alexandertekniken är en väl etablerad metod på många håll som kommit att göra skillnad i människors liv, både i deras yrkesliv och i deras privatliv. Det kan finnas olika skäl att vilja lära sig tekniken. Smärta, stelhet, stress och dålig andning är ofta orsak till att börja.

Alexandertekniken är ingen behandling för specifika symtom eller besvär. Det är en praktisk läroprocess för hela människan, en hjälp till att hindra invanda reaktioner och spänningsmönster som resulterar i fel användning. 

 

Individuella lektioner 600 kronor inklusive moms.

Välkommen att kontakta mig.